Coaching gratuit cu un coach în training de bază

Aceste sesiuni sunt complet gratuite, deoarece sunt susținute de participanții la training. Calitatea opțiunilor de coaching oferite de CoachCompanion întâlnește toate standardele ICF.

Lumea
coachingului

Te rugăm să iei în considerare că, dacă îți dorești să devii clientul unuia dintre participanții noștri, va trebui să parcurgi numărul complet de sesiuni pe care îl stabilești cu coach-ul tău. Acest lucru este necesar deoarece participanții au nevoie de un anumit număr de ore de practică pentru a putea finaliza programul, iar tu îi vei susține în acest demers.

Nu putem garanta întotdeauna un coach pe parcursul sesiunilor de training. În schimb, la începutul fiecărui program oferim participanților noștri informații despre persoanele interesate să fie clienți de practică. Astfel, participanții sunt liberi să aleagă dacă doresc să lucreze cu persoane pe care le cunosc, sau cu cele pe care le recomandăm noi. De obicei, aceștia apreciază să aibă clienți pe care nu i-au cunoscut înainte.

Din experiență, clienții de practică sunt foarte mulțumiți de rezultatele pe care le au în urma sesiunilor de coaching. Este o oportunitate perfectă pentru a primi susținere în a-ți atinge scopurile gratuit.

Pentru a face parte din lista de clienți de practică poți completa formularul de mai jos sau ne poți contacta la numărul de telefon +40 (0) 364 730 110.

cookies

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Interested in coaching?


Sign up to our newsletter
and we'll be in touch