De ce CoachCompanion România?

Ca institut de training în coaching care și-a deschis ușile în Suedia în 2005, CoachCompanion se află în acest domeniu de mai bine de 15 ani și suntem recunoscuți pentru abordarea noastră modernă și flexibilă asupra coachingului. Cu cea mai nouă locație deschisă în Cluj-Napoca în anul 2013, CoachCompanion este gata să creeze impact în România și împrejurul ei.

Programele oferite de CoachCompanion sunt create atât pentru indivizii interesați în a-și dezvolta o carieră în coaching, cât și pentru cei care vor să își dezvolte și să utilizeze abilitățile de coaching în viața lor personală și profesională, pentru a-și îmbunătăți performanța și a maximiza potențialul lor și al echipelor lor.

Iată ce vei obține cu noi!

De ce Coach
Companion

Programe de Training Acreditate ICF

Acreditările sunt o excelentă măsură a valorii derivate dintr-un program de coaching. Programele noastre de coaching – coaching programs – sunt recunoscute internațional de către „International Coaching Federation” (ICF), cu sediul principal în SUA. Aceastea constituie o cale clară spre obținerea unor acreditări recunoscute pe plan internațional. CoachCompanion este acreditată de ICF pentru a conduce examinarea orală în urma programului Accredited Coach Training Program (ACTP) cu toți participanții. Începând de la prima interacțiune cu CoachCompanion și până la finalul înregistrării ACC sau PCC, te ghidăm prin întregul proces, oferindu-ți oportunități valoroase de mentor coaching și peer coaching. Noi îți oferim condițiile de a practica abilitați de coaching într-un mediu sigur sub supravegherea experților, iar acest certificat aduce o valoare tangibilă la portofoliul tău profesional. 

Modele patentate de Coaching și Leadership

Găsirea echilibrului perfect între leadership, management și abilitățile de coaching, pentru a stăpâni mai bine orice situație dată, este o calitate pe care o are orice individ cu performanțe înalte, indiferent că este CEO sau manager de proiect. Concentrarea similară la dezvoltarea abilitaților de coaching, în așa fel încât să poți asculta, observa și apoi adaptă abordarea oricăror nevoi ale clientului individual, este crucială pentru coach-ul în training. Modelele proprii CoachCompanion – The PropellerTM și The VolcanoTM – sunt adaptate pentru a facilita învățarea abilităților atât pentru lideri de organizație cât și pentru cei in training spre a deveni coach-i acreditați.

Echipă de coach-i recunoscută internațional

CoachCompanion este una dintre cele mai vechi si mai experimentate instituții de coaching din Suedia, cu filiale in Suedia, Finlanda, Africa de Sud si Romania. Echipa noastră de coach-i și traineri, are atât diverse origini internaționale, cât și experiențe multiculturale bogate, ceea ce înseamnă că este pregătită cu o abordare flexibilă prin care implementează modelul CoachCompanion. Toți sunt acreditați ACC, PCC și MCC, recunoscuți internațional și sunt membrii valoroși ai comunității ICF.

cookies

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Interested in coaching?


Sign up to our newsletter
and we'll be in touch