Blogul Coach Companion

blogul
nostru

coaching mindset
Articole despre Coaching

Competente Coaching - De la 11 la 8 competente de baza

În toamna anului trecut ICF (Federația Internațională de Coaching) a anunțat că la începutul anului 2021 va intra în vigoare un model revizuit de competențe care ”va servi unor standarde de coaching mai cuprinzătoare și mai puternice pentru viitor”.

Citește mai mult »
How coaching works
Articole despre Coaching

Ce este coaching si cum functioneaza

Coachingul este un subiect controversat în zilele noastre, iar oamenii au interpretări și așteptări diferite în ceea privește coachingul și ce se întâmplă într-o sesiune de coaching. De aceea este de datoria noastră ca coach-i profesioniști să clarificăm și să creștem nivelul de conștientizare legat de ce însemnă coachingul.

Citește mai mult »
crisis
Articole despre Coaching

Despre Coaching si Criza

Cum noul Coronavirus (COVID-19) se răspândește peste tot în lume, mulți oameni vor fi afectați direct sau indirect de această criză. Prin urmare majoritatea dintre noi va simți într-un mod sau altul emoții și gânduri negative care pot avea un impact nefast asupra modului în care gestionăm această criză. Coachingul ne ajută în acest sens.

Citește mai mult »
Flowers
Ganduri

Daca viața ar fi o grădină și tu ai fi o floare...

Există multe feluri de plante. Unele sunt frumoase, cu multe flori și culori vii care fac camera să se aprindă precum un foc. Altele sunt maiestoase cu frunze mari ce oferă umbra și mângâiere. Altele sunt modeste, cum ar fi orhideele care sunt simple în gloria lor, dar foarte complexe dacă le admire îndeaproape.

Citește mai mult »
Active Listening
Articole despre Coaching

Ascultare activa - Ce ar trebui să știi

Toată lumea vorbește astăzi despre ascultarea activă așa că nu e de mirare dacă te-ai săturat să auzi cât de importantă este și cât de benefică poate fi pentru tine în construirea relațiilor cu alți oameni, într-o comunicare mai eficientă și în leadership. Dacă practici deja ascultarea activă, știi deja că acest lucru este perfect adevărat și ești conștient de impactul uriaș pe care ascultarea activă îl are în viața ta personală și profesională.

Citește mai mult »
Coaching Leadership
Articole despre Leadership

Ce îl face pe un lider să prospere în era transformării digitale?

Companiile fac schimbări organizaționale la scară mare pentru a îndeplini cererile erei digitalizării, prin recalificarea angajaților și prin înființarea laboratoarelor de inovație. Ca să prospere și nu doar să supraviețuiască, liderii din ziua de azi trebuie să inspire și să motiveze cu rezultate care sunt într-adevăr transformatoare.

Citește mai mult »
Career Coach
Articole despre Coaching

Gânduri despre Leadership înainte de Conferința Agape

Acum câțiva ani am fost la o conferință despre leadership la care speaker-ul a menționat că o căutare pe Google ”cărți despre leadership” generează 5000 de rezultate. Azi probabil vorbim de și mai multe de atât. Înseamnă acest lucru că leadershipul este atât de complicat încât avem nevoie de atâtea cărți ca să îl înțelegem?

Citește mai mult »
who can benefit from coaching
Articole despre Coaching

Beneficii Coaching - Oricine le poate avea

Pentru cei care practică coachingul în mod profesionist, pentru persoanele care nu sunt noi în domeniul coaching, dar și pentru cei care au fost clienții unui coach și au trecut deja prin propria călătorie de dezvoltare personală, autocunoaștere și conștientizare de sine, beneficiile coachingului sunt foarte evidente, firești și ușor de transpus în cuvinte.

Citește mai mult »
cookies

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Interested in coaching?


Sign up to our newsletter
and we'll be in touch