Curs Coaching Gratuit Online

Curs Coaching Gratuit Online

Încercați coachingul profesionist. Complet gratuit!

Ești pasionat de a-i ajuta pe ceilalți și dorești să fii și mai bun la asta? Vrei să-ți dezvolți abilitățile de leadership și să obții instrumente pentru a crea rezultate de durată? Vrei să faci schimbări pozitive în viața ta și a altora? Atunci acest workshop este ceva pentru tine.

Ce este coachingul?

Ți-am putea oferi o definiție a ceea ce este coachingul, dar este dificil să cuprinzi întregul sens a ceea ce se întâmplă în coaching într-o definiție. Cel mai bun mod de a învăța este prin a experimenta! Despre asta este acest webinar și veți găsi răspunsul la această întrebare aici.

Cui se adresează această introducere în coaching?

  • Celor pasionați de dezvoltarea personală și de a-i sprijini pe cei din jur

  • Celor care doresc să devină coach-i profesioniști

  • Celor care doresc să introducă abilități de coaching în viața lor personală și profesională

  • Celor care sunt pur și simplu curioși să afle ce este coachingul

Care sunt beneficiile participării?

  • Vei exersa instrumente concrete

  • Vei experimenta coachingul atât din perspectiva unui client, cât și în calitate de coach

  • Vei afla mai multe despre ce înseamnă să fii un coach profesionist și cum să devii un coach acreditat ICF (Federația Internațională de Coaching)

Cursul introductiv se adresează celor care doresc să afle mai multe despre coaching profesionist și despre căile de a deveni coach-i acreditați ICF. Poate ești în căutare unui program de coaching sau doar ești curios să afli ce înseamnă coachingul. Toată lumea este binevenită! Vino să afli mai multe despre lumea coaching-ului și să simți atmosfera, stilul și calitatea livrării CoachCompanion.

Gazda webinarului în limba engleza: Dofeldt Maria

Gazda webinarului in limba română Ana Preda , Oana Falup

Cum mă înscriu?

Completează formularul, alege ziua care ți se potrivește și îți vom trimite detaliile de Zoom în timp util.

Informații
Vrei sa afli mai multe detalii ? Trimite-ne un email la contact@coachcompanion.ro

Cum o sa învăț? Ce metode folosiți? Ce abordare aveți?

Învățare prin experimentare

Învățarea prin experimentare este cel mai eficient mod de a dobândi noi abilități care rămân cu tine. Vei obține instrumente concrete pe care le poți pune imediat în practică, în timp ce vei simți impactul lor asupra ta. Toate programele noastre se bazează pe acest tip de învățare: acest lucru înseamnă că rareori folosim prezentări și în zilele de curs. Învățarea se face prin multă practică și exerciții prin care participanții învață făcând, observând, experimentând, prin auto-reflectare și feedback de la ceilalți participanți, lucruri esențiale pentru a crea conștientizare și a avea impact. Desigur, materialele și teoria sunt trimise la sfârșitul fiecărui modul, dar cheia este practica.

Volcano® Coaching

Volcano® coaching este o abordare holistică asupra coachingului. Folosim această metaforă pentru a ne referi la sursa de energie "adormită" a potențialului neexplorat pe care îl aducem la viață prin coaching. Pentru rezultate pe termen lung, am descoperit că conștientizarea de sine este elementul cheie pentru a ajuta clienții să-și atingă obiectivele. Ancorarea obiectivelor într-o bază solidă asigură îndeplinirea lor. Toți cei peste 15 ani de experiență în coaching se regăsesc în această abordare puternică și modernă de a face coaching. Prin exerciții atent selectate vei stabili un obiectiv cunoscând adevăratul sine și valorile clientului. Prin cunoașterea darurilor și talentelor pe care le ai și prin conștientizarea viselor și viziunilor tale găsești energia și puterea; și în asta îți găsești motivația de a-ți atinge obiectivele.

Apreciere

Lucrurile pe care pui accentul se dezvolta! Acesta este un lucru care ne ghidează în calitate de coach-i și este, de asemenea, adânc înrădăcinat în modul nostru de formare și în modul în care decurg programelor noastre de coaching. Cu abordarea de coaching ai o încredere fermă în clientul tău și îi vezi potențialul. Nu ai nevoie de cineva sa îți spună ce e rău, crești atunci când cineva îți oferă feedback despre lucrurile pe care le faci bine. Ne bazăm pe ceea ce există deja și funcționează pentru că tu ai potențialul, iar răspunsul se află în tine. Ca participant la programele noastre, vei experimenta profund ce înseamnă acest lucru și cum să îl transmiți mai departe către clienții tăi și în relațiile tale personale și profesionale.

Testimoniale

Alexandra
Read More
I was looking online for a guide to help me reach my potential. And I came across CoachCompanion, which is an institute that helps you realize your dreams basically. Maria guided us through this workshop. I had a lot of ideas and did not know where to start from and with the help of this workshop and her coaching approach (which is basically asking questions, not giving advice; it’s more about guiding) I could unravel a bit of that chaos that was in my head. She helped very much through this workshop to give me a better idea on how to approach my goal, what to do first and where to go next and I think I might actually take some coaching sessions as well because I feel like I need a guide along the way to pursue my goals. And CoachCompanion is precisely that, it guides you to reach your full potential and work even better than you already are to reach a higher level. When you feel like me: “There is so much more in me that I don’t know!”, Maria can bring it out. You should definitely check out their workshops and programs: you ca find a workshop for you, also if you want to become a coach yourself or you want to send your employees to a training because you think they can grow. It’s all about growth! And I think you never stop growing or learning in your life.

🤔 Încă nu ești convins? Află mai multe despre coaching 👇

Ce este coachingul?

ICF (Federația Internațională de Coaching) definește coachingul ca un parteneriat cu clienții într-un proces creativ ce stimulează reflectarea și îi inspiră pe clienți să își maximizeze potențialul personal și profesional.

Coaching-ul este despre transformarea, despre atingerea obiectivelor și despre auto-cunoaștere. Pentru client presupune multă introspecție, reflectare și asumarea responsabilității în privința lucrurilor pe care și le dorește atât de la propria persoană cât și de la relația de coaching.

Cui se adresează?

Coachingul se adresează persoanelor care vor să dobândească claritate în privința a ceea ce își doresc și cine sunt ca indivizi. Se adresează persoanelor care își doresc să facă schimbări în viața lor și să devină conștienți de sine.

Ce competente poți dobândi?

Ce competență ți-ai dori să dobândești?

Printre cele mai importante competențe pe care un client le dobândește în urma coachingului este auto-cunoașterea. Prin coaching devii conștient de abilitățile pe care deja le ai și cum le poți folosi mai mult în a-ți atinge obiectivele.

Coach-ul nu îți poate spune dinainte ce competențe vei dobândi în urma unei relații de coaching, deoarece răspunsul la această întrebare nu este la coach, ci la tine.

Coach-ul te ghidează ca să găsești singur soluții sau planuri adecvate pentru tine, care sunt realizabile și motivante.

Unde putem cuantifica competentele dobândite?

Parte din procesul de coaching este stabilirea unei metode de cuantifica, măsura reușitele.

Este parte din responsabilitatea coach-ului să găsească împreună cu clientul varianta de măsurare potrivită în funcție de obiectivul ales, iar responsabilitatea reușitei îi revine clientulu

Cum se desfășoară o ședință de coaching?

Desfășurarea unei ședințe de coaching depinde de cât de avansată este relația de coaching și de nivelul la care se află clientul. De obicei acesta este cel care aduce în discuție un subiect pentru ședința de coaching și coach-ul îl urmează acolo unde vrea să ajungă.

Face asta prin ascultare, prin a reda spusele clientului, prin întrebări și diverse exerciții și instrumente de coaching.

La ce ne ajuta coachingul?

Coachingul ne ajută atunci când ne simțim confuzi sau blocați, când nu știm ce ne dorim sau când nu știm cum să ajungem acolo unde vrem să fim.

Coaching-ul ne ajută să luăm acțiuni concrete care ne aduc mai aproape de visurile noastre și prin coaching înlăturăm obstacole care ne-ar putea ține pe loc.

Sfaturi utile

Ca să afli mai multe despre coaching poți citi mai multe în articolele de mai jos:

Beneficii Coaching - Oricine le poate avea
Ce este coaching si cum functioneaza

De asemenea, dacă vrei să faci un plus în a înțelege ce înseamnă coachingul, ești binevenit să participi la webinarul gratuit organizat CoachCompanion despre introducere în coaching.

Detalii și înscriere aici:

cookies

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Interested in coaching?


Sign up to our newsletter
and we'll be in touch