Filosofia CoachCompanion

CoachCompanion România s-a înființat în 2018, fiind parte din CoachCompanion Scandinavia, una dintre cele mai vechi instituții de training din Suedia, fondată în 2005! Suntem certificați ICF (International Coaching Federation) și suntem acreditați de ICF să certificăm, la rândul noastru, participanții care participă la programele nostre ca ACC ( Associate Certified Coach) și PCC (Professional Certified Coach).

Filosofia
noastră

Avem o viziune foarte clară:

Coaching pentru toată lumea. Noi știm care este impactul coachingului și înțelegem ce diferență poate face. Vrem ca, de această posibilitate, să beneficieze cât mai mulți oameni. Coachingul în școli este unul dintre exemplele pozitive asupra impactului pe care acesta îl are, și este unul dintre lucrurile cu care ne mândrim.

Misiunea noastră:

Putem schimba lumea. Chiar credem că putem face acest lucru împreună. Cu cât suntem mai mulți, cu atât schimbarea pe care o putem facem e mai mare. Tu ești o piesă importantă în această misiune.


Conceptul nostru de business:

Ajutăm companiile și indivizii să își atingă scopurile, folosind coachingul ca instrument. Companiile sunt clientul nostru principal, dar nu uităm cu acestea sunt formate din oameni. În plus, avem foarte mulți participanți care nu provin din companii.

Valorile noastre de bază:

O notă personală adăugată pasiunii și profesionalismului. Asta motivează tot ce susținem noi. Ne dorim să experimentezi asta în mod autentic.

Focusul nostru este să răspândim informații și cunoștințe despre coachingul profesionist și leadership coaching prin intermediul programelor noastre educaționale deschise și programelor de training pentru organizații.

"Suntem încântați că facem parte din puținele institute de training acreditate ACTP (Accredited Coach Training Program) din România, ceea ce înseamnă ca avem dreptul de a le oferi participanților nivelele de acreditare ACC și PCC. După ce îți primești diploma, ai posibilitatea de a deveni acreditat internațional prin câteva ore suplimentare de curs și ore cu clienți de practică. Noi oferim cursuri care sunt de ajutor pe parcurs. Sperăm să dobândești cât mai multe din programele noastre de training, atât profesional, cât și personal și abia așteptăm să devii colegul nostru în acest domeniu."
Picture of Maria Dofeldt
Dofeldt Maria
CEO si Proprietar CoachCompanion Romania
cookies

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Interested in coaching?


Sign up to our newsletter
and we'll be in touch