Leadership Coaching cu Diploma

Cursul include inca 2 zile de training dupa absolvirea cursului Professional Coach with Diploma , unde veți descoperi modul în care coachingul poate fi folosit într-un rol de conducere.

Această pregătire vă va ajuta să puneți o bază puternică pe care să vă bazați abilitățile de leadership, astfel încât să creați rezultate continue și durabile în viața profesională și personală, după training.

Acest program se va potrivi cu oricine ar dori să utilizeze instrumente de coaching în rolul lor de executiv, medic, fizioterapeut, educator, avocat, consultant sau chiar părinte.

Curs Coaching Certificat ICF

Find out more about :

Programul Coaching Leadership acționează ca un catalizator pentru transformarea în viața ta. Sunteți capabili să vă atingeți colegii de muncă nu numai în mintea lor, încurajându-i să înțeleagă ce să facă, ci și în inimile lor, astfel încât să prospere prin propria lor motivație.

Acest curs este împărțit în 5 module și se întinde pe o perioadă de 6 - 8 luni. Aici, primele 4 module sunt identice cu programul Professional Coaching Diploma . Urmează 2 zile suplimentare de pregătire, care vor acoperi modulul nostru Mastery pentru liderii de pe modelul de coaching al CoachCompanion - Propeller Model®. Cartea CoachCompanion - Leadership în practică: Metoda propulsorului - va fi inclusă în literatura de specialitate.

Când veți termina acest program, puteți lucra ca coachși puteți deveni membru ICF. Pentru a solicita un certificat ACC sau PCC la ICF, puteți continua pregătirea de coaching cu Programul nostru de certificare.

Structura programului

Acest program include 10 zile de pregătire, împărțite în 5 module și distribuite pe o perioadă de 6 - 8 luni. Fiecare modul va fi realizat pe parcursul a 2 zile consecutive. Primele 10 zile de instruire se concentrează pe învățarea mai mult despre tine, pentru a vă ajuta să răspundeți la întrebări precum:

 • Cine sunt ca persoană?
 • Cine sunt ca coach în rolul meu de lider?

Programul include:

 • 10 zile complete de training între orele 9:00 și 17:00.
 • 17 ore cu un mentor coach.
 • Coachingul este învățat prin training!
 • Oportunitatea de cel puțin 15 ore de practică a clientului cu cel puțin trei clienți între zilele de pregătire și finalizate înainte de Ziua Diplomei.
 • Fișe și carte cu tot materialul de pregătire creat de CoachCompanion.
 • Susținere pe parcursul trainingurilor la cererea participanților.
 • Coaching alături de ceilalți participanți la program (voluntar, dar recomandat).
 • Incluse în cost sunt și taxele pentru examinarea finala, pentru a putea deveni coach și a primi diploma.
  (în caz de eșec, vom oferi participantului o altă șansă de a șterge examinarea, la plata taxelor de examen de 50 de euro).
 • Apartenență gratuită la rețeaua ALUMNI CoachCompanion pentru toți coachii certificate și pentru cei cu diploma.
 • Opțiunea de a vă comercializa abilitățile și serviciile de coaching pe site-ul web CoachCompanion România.
 • Apel gratuit de urmărire cu un mentor coach după Ziua Diplomei.
 • Coaching leaders through the Leadership Mastery after the successful completion of Diploma Day.

* Rețineți că dimensiunea clasei este limitată la 12 participanți, iar toate sesiunile vor fi organizate la fața locului la CoachCompanion România, în inima Clujului.

 

Conținutul programului

Pe parcursul modulului 1, vom oferi participanților unelte concrete cu ajutorul cărora să înceapă sesiunile cu clienții de practică. Competențele de bază pe care participanții le vor dobândi sunt, pe scurt:

 • Discutarea eticii și a profesionalismului
 • Stabilirea convenției de coaching
 • Participarea la ascultare activă
 • Stabilirea încrederii și înțelegerii cu clientul

În timpul modulului 2 al Coachului Profesional cu Diplomă, vom introduce modelul CoachCompanion al „Volcan coaching”. Participanții la program vor desfășura o varietate de exerciții pentru a crește conștientizarea de sine pentru clienți. În rezumatul competențelor de bază pe care le vom instrui pe participanți, includ:

 • Creșterea conștientizării
 • Planificarea și setarea de scopuri
 • Proiectarea planurilor de acțiune

Vom discuta despre CUM, prin intermediul uneltelor de coaching precum spațiul fizic din jur, simțurile etc., relația de cooperare dintre coach și client va crește exponențial și rapid. Astfel, vom prezentate o varietate de instrumente participanților. Competențele de bază pe care participanții le vor dobândi sunt, pe scurt:

 • Crearea conștientizării la nivelul clientului
 • Recunoașterea întrebărilor ''cu impact''
 • Implicarea în comunicare directă

În modulul 4 al coachului profesional cu diplomă, participanții se vor antrena pentru a combina ceea ce au învățat în modulele anterioare și vor folosi competențele de bază învățate anterior pe baza propriului lor stil de coaching unic. Aici, îi instruim și pe participanți la coachingul de proces, pentru a duce antrenamentul la niveluri mai profunde. În rezumatul competențelor de bază pe care le vom instrui pe participanți, includ:

 • Gestionarea progresului și a răspunderii
 • Prezenta de antrenor (coach)
 • Creșterea conștientizării

Ziua de examinare (Diploma Day) este o zi extra, desemnată evaluării participanților după terminarea programului. Examinarea va fi orală, iar formatul acesteia este o ședință de coaching cu examinatorul. Ziua se încheie cu o ceremonie de înmânare a diplomelor.

Zilele 9 și 10 ale acestui program vor acoperi al cincilea modul din program, care detaliază Coaching Leaders Mastery . După ce primiți diploma, veți primi instruire cu privire la leadership coaching bazat pe modelul Propeller®, care este un model dezvoltat și deținut de CoachCompanion. Acest model descrie importanța unui echilibru între capacitatea de a fi un manager clar, un lider inspirațional și un coach atent.

How will I learn?

What methods do you use? What approach do you have?
Învățare prin experimentare

Învățarea prin experimentare este cel mai eficient mod de a dobândi noi abilități care rămân cu tine. Vei obține instrumente concrete pe care le poți pune imediat în practică, în timp ce vei simți impactul lor asupra ta. Toate programele noastre se bazează pe acest tip de învățare: acest lucru înseamnă că rareori folosim prezentări și în zilele de curs. Învățarea se face prin multă practică și exerciții prin care participanții învață făcând, observând, experimentând, prin auto-reflectare și feedback de la ceilalți participanți, lucruri esențiale pentru a crea conștientizare și a avea impact. Desigur, materialele și teoria sunt trimise la sfârșitul fiecărui modul, dar cheia este practica.

Volcano® Coaching

Volcano® coaching este o abordare holistică asupra coachingului. Folosim această metaforă pentru a ne referi la sursa de energie "adormită" a potențialului neexplorat pe care îl aducem la viață prin coaching. Pentru rezultate pe termen lung, am descoperit că conștientizarea de sine este elementul cheie pentru a ajuta clienții să-și atingă obiectivele. Ancorarea obiectivelor într-o bază solidă asigură îndeplinirea lor. Toți cei peste 15 ani de experiență în coaching se regăsesc în această abordare puternică și modernă de a face coaching. Prin exerciții atent selectate vei stabili un obiectiv cunoscând adevăratul sine și valorile clientului. Prin cunoașterea darurilor și talentelor pe care le ai și prin conștientizarea viselor și viziunilor tale găsești energia și puterea; și în asta îți găsești motivația de a-ți atinge obiectivele.

Apreciere

Lucrurile pe care pui accentul se dezvolta! Acesta este un lucru care ne ghidează în calitate de coach-i și este, de asemenea, adânc înrădăcinat în modul nostru de formare și în modul în care decurg programelor noastre de coaching. Cu abordarea de coaching ai o încredere fermă în clientul tău și îi vezi potențialul. Nu ai nevoie de cineva sa îți spună ce e rău, crești atunci când cineva îți oferă feedback despre lucrurile pe care le faci bine. Ne bazăm pe ceea ce există deja și funcționează pentru că tu ai potențialul, iar răspunsul se află în tine. Ca participant la programele noastre, vei experimenta profund ce înseamnă acest lucru și cum să îl transmiți mai departe către clienții tăi și în relațiile tale personale și profesionale.

În plus, CoachCompanion încurajează participanții să participe la Fika, în toate zilele de training. Fika este o tradiție suedeză de socializare alături de o cafea și delicii suedeze. Astfel, le oferim participanților noștri un început de zi delicios, cu mic dejun, iar după-amiază, o pauză de cafea cu gustări organice. Bucură-te și tu de Fika alături de un grup extraordinar de participanți care își împărtășesc experiențele!

cookies

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Interested in coaching?


Sign up to our newsletter
and we'll be in touch