Communicative Leadership

Communicative Leadership este cheia unui lider către leadership sustenabil, angajați motivați și rezultate bune.

Leadership-ul reprezintă comunicarea și relațiile. În plus, cu o conducere bună, creezi rezultate bune prin angajați motivați și care se ocupă de sine, iar acest lucru va avea un efect asupra rezultatului financiar și va oferi condiții bune pentru crearea unui mediu de muncă durabil și sănătos pentru tine și angajații tăi.

Program de
coaching

Structura programului

Programul Communicative Leadership durează patru zile. În primul rând și în primele două zile, vă concentrați pe abordarea de coaching și pe modul de a beneficiați de toată eficiența angajaților dumneavoastră. În al doilea rând, în celelalte două zile pornim de la propriul nostru model propeller® care clarifică modul în care trebuie să găsești echilibru în pozițiile de coach, manager și lider. În concluzie, abia atunci când sunt echilibrate cele trei roluri diferite, obțineți un propeller puternic și acționați cu energie deplină spre obiective și rezultate. Un propeller dezechilibrat face contrariul.

Lucrul unic în ceea ce privește trainingurile oferite de CoachCompanion în leadership este faptul că avem o abordare holistică - ceea ce înseamnă că privim leadershipul dintr-o perspectivă holistică bazată pe cele trei roluri - manager, lider și coach. Așa-numitul model propeller aparține în totalitate CoachCompanion. Descrie importanța de a avea echilibru între abilitatea de a fi un manager obiectiv, un lider inspirațional și un coach receptiv. În plus, pe parcursul programului instrumente concrete pe care le poți folosi de îndată ce ajungi acasă. Mai multe workshopuri și mai puțină teorie. Training de learship în practică!

Leadershipul gestionat eficient are efecte precum productivitate crescută, concedii medicale mai puține, clienți și angajați mulțumiți, precum și obiective și rezultatele lor.

Programul include:

  • 4 zile de training de la 09:00 la 17:00.
  • Cartea “Coaching leadership in practice – The Propeller method” și toate materialele de training create de CoachCompanion.
  • Susținere pe parcursul trainingurilor la cererea participanților.
  • Coaching alături de ceilalți participanți la program (voluntar, dar recomandat).
  • Acces gratuit în comunitatea de ALUMNI CoachCompanion. 
  • Cafea, ceai și prăjituri. Mic dejun și prânz.

Aveți în vedere că mărimea unei grupe este de 12 participanți, iar toate sesiunile vor fi fizice, la sediul CoachCompanion România, în inima Clujului.

Conținutul programului

The coaching aprproach este un training de două zile cu un mix de teorie și exerciții. Pe parcursul acestor zile, primești instrumente pe care le poți lua și folosi în afacerea ta.

Primești instrumente pentru dezvoltarea ascultării active, adresarea de întrebări cu impact, obiective și viziune, valori în viața profesională și unelte simple pentru motivarea angajaților și îmbunătățirea procesului de feedback.

Prezentarea modelului Propeller și semnificației lui. Auto-evaluare bazată pe acest model. Prerechizitele necesare funcționării modelului. Consecințele în cazul în care eșuează. Cine sunt ca manager obiectiv, lider inspirațional și coach.

Conversația neplanificată. Conversația dificilă. Conflictul. Să fii coach pentru mai mult de o persoană în același timp.

În plus, CoachCompanion încurajează participanții să participe la Fika în toate zilele de training. Fika este o tradiție suedeză de socializare alături de o cafea și delicii suedeze. Astfel, le oferim participanților noștri un început de zi delicios, cu mic dejun, iar după-amiază, o pauză de cafea cu gustări organice. Bucură-te și tu de Fika alături de un grup extraordinar de participanți care își împărtășesc experiențele!

“A leader is best when people barely know he exists, when his work is done, his aim fulfilled, they will say: we did it ourselves.”

– Lao Tzu –

leader
0

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.