Abordarea de Coaching

Acest modul este unul de baza in coaching.

Daca doriti sa vedeti care sunt beneficiile coaching-ului aplicate pe dvs. si pe cei din jur sau doriti sa adaugati abordarea prin coaching la competentele dvs. pentru a fi un angajat mai bun si in viata personala, acest program este pentru dvs. !

Dupa ce termini acest program poti mai departe sa iti continui formarea participand la modulul de 2 zile din cadrul cursului the Propeller Method for Leadership.

Curs Coaching Certificat ICF

Afla mai multe despre:

Programul include:
 • 2 zile de training de la 9am la 5pm
 • Materialele de training create de CoachCompanion.
 • Sprijin cerere în timpul zilelor de training
 • Diplomă de participare de la CoachCompanion 

Aveți în vedere că mărimea unei grupe este de 12 participanți

Conținutul programului

 • Ce este coachingul si care sunt efectele sale?

 • Cum sa asculti in mod activ?

 • Ce se intampla cand ai un punct de vedere pozitiv ?

 • Cum sa setezi obiective ?

 • Descoperind puncte forte si talente

 • Importanta valorilor

 • A pune intrebari puternice si impactul lor

 • Puterea aprecierii 

Cum o sa învăț?

Ce metode folosiți? Ce abordare aveți?
Învățare prin experimentare

Învățarea prin experimentare este cel mai eficient mod de a dobândi noi abilități care rămân cu tine. Vei obține instrumente concrete pe care le poți pune imediat în practică, în timp ce vei simți impactul lor asupra ta. Toate programele noastre se bazează pe acest tip de învățare: acest lucru înseamnă că rareori folosim prezentări și în zilele de curs. Învățarea se face prin multă practică și exerciții prin care participanții învață făcând, observând, experimentând, prin auto-reflectare și feedback de la ceilalți participanți, lucruri esențiale pentru a crea conștientizare și a avea impact. Desigur, materialele și teoria sunt trimise la sfârșitul fiecărui modul, dar cheia este practica.

Volcano® Coaching

Volcano® coaching este o abordare holistică asupra coachingului. Folosim această metaforă pentru a ne referi la sursa de energie "adormită" a potențialului neexplorat pe care îl aducem la viață prin coaching. Pentru rezultate pe termen lung, am descoperit că conștientizarea de sine este elementul cheie pentru a ajuta clienții să-și atingă obiectivele. Ancorarea obiectivelor într-o bază solidă asigură îndeplinirea lor. Toți cei peste 15 ani de experiență în coaching se regăsesc în această abordare puternică și modernă de a face coaching. Prin exerciții atent selectate vei stabili un obiectiv cunoscând adevăratul sine și valorile clientului. Prin cunoașterea darurilor și talentelor pe care le ai și prin conștientizarea viselor și viziunilor tale găsești energia și puterea; și în asta îți găsești motivația de a-ți atinge obiectivele.

Apreciere

Lucrurile pe care pui accentul se dezvolta! Acesta este un lucru care ne ghidează în calitate de coach-i și este, de asemenea, adânc înrădăcinat în modul nostru de formare și în modul în care decurg programelor noastre de coaching. Cu abordarea de coaching ai o încredere fermă în clientul tău și îi vezi potențialul. Nu ai nevoie de cineva sa îți spună ce e rău, crești atunci când cineva îți oferă feedback despre lucrurile pe care le faci bine. Ne bazăm pe ceea ce există deja și funcționează pentru că tu ai potențialul, iar răspunsul se află în tine. Ca participant la programele noastre, vei experimenta profund ce înseamnă acest lucru și cum să îl transmiți mai departe către clienții tăi și în relațiile tale personale și profesionale.

Când pot să particip?

Locație: Online pe Zoom sau Strada Horea nr.10, Cluj-Napoca

Limbă:Engleză/Română

Ore de training: 3-4 iunie, 09.00-17.00

Preț: 250€*

TVA inclus pentru persone fizice, plus TVA pentru companii

Reducere pentru angajați ONG.

*Daca te decizi mai tarziu sa te inscrii la Coaching Profesional Cluj - Programul Professional Coach with Diploma costul acestui curs va fi scazut din costul total al programului pentru obtinerea diplomei. 

Ca bonus, CoachCompanion invita toti participantii la un "Swedish Fika" (pauza de cafea) in toate zilele de training. Fika este o traditie suedeza unica de socializare si degustare a unor delicatese nationale . De asemenea oferim tuturor participantilor un inceput de zi minunat, cu un delicios bufet care insoteste cafeaua de dimineata si o pauza pentru cafeaua de dupa masa unde poti gusta gustari organice. Bucurate inca din prima zi de "Fika", in timp ce socializezi si impartasesti experientele cu ceilalti participanti. care la randul lor isi impartasesc experientele.

cookies

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Interested in coaching?


Sign up to our newsletter
and we'll be in touch