Metoda Propeller pentru Leadership

 

Cum poate fi folosit coachul într-o poziție de lider? Are un rol formal sau informal? Sau într-o poziție de specialitate în care coaching-ul dezvoltă capacitatea de a se întâlni și comunica cu clientul / pacientul într-un mod optim. În acest curs de două zile vă oferim răspunsul la acest lucru. Coaching leadership este un curs de perfecționare de două zile, după Professional Coach with Diploma sau Self Mastery. Cursul de aprofundare este destinat tuturor celor cu educație de coach care dorește să utilizeze competența de coach într-o postură în care nu poți fi doar coach.

Program de
Leadership
Style

Afla mai multe despre :

Programul include:
 • 2 zile de training de la 09:00 la 17:00.
 • Cartea “Coaching Leadership in Practice: The Propeller Method” de Christina Lagnelius.
 • Susținere pe parcursul trainingurilor la cererea participanților.
 • Follow-up gratuit cu un mentor după încheierea programului.
 • Diplomă de participare de la CoachCompanion

Aveți în vedere că mărimea unei grupe este de 12 participanți

Conținutul programului

 • Prezentarea modelului Propeller și semnificației lui.
 • Auto-evaluare bazată pe acest model.
 • Prerechizitele necesare funcționării modelului. Consecințele în cazul în care eșuează.
 • Cine sunt ca manager obiectiv, lider inspirațional și coach.
 • Conversația neplanificată.
 • Conversația dificilă. Managementul conflictului
 • A fi coach pentru mai mult de o persoană în același timp

Lucrul unic în ceea ce privește trainingul de leadership oferit de CoachCompanion este faptul că avem o abordare holistică - privim conducerea dintr-o perspectivă bazată pe cele trei roluri: manager, lider și coach. Cele două zile de training sunt structurate în jurul propriului nostru model Propeller®, care clarifică modul în care trebuie să vă echilibrați modalitatea de abordare prin coaching cu a fi un manager bun și un lider inspirational. Abia când cele trei roluri diferite sunt echilibrate, obțineți o elice mare și puternică și acționați cu energie deplină spre obiective și rezultate. O elice dezechilibrată face contrariul.

Așa-numitul Propeller Model® este protejat de marcă și aparține CoachCompanion. Descrie importanța de a avea un echilibru bun între capacitatea de a fi un manager clar, un lider inspirașional și un coach receptiv. În program, primiți instrumente concrete pe care le puteți traduce imediat în viața de zi cu zi, când ajungeți acasă.

Cum o sa învăț?

Ce metode folosiți? Ce abordare aveți?
Învățare prin experimentare

Învățarea prin experimentare este cel mai eficient mod de a dobândi noi abilități care rămân cu tine. Vei obține instrumente concrete pe care le poți pune imediat în practică, în timp ce vei simți impactul lor asupra ta. Toate programele noastre se bazează pe acest tip de învățare: acest lucru înseamnă că rareori folosim prezentări și în zilele de curs. Învățarea se face prin multă practică și exerciții prin care participanții învață făcând, observând, experimentând, prin auto-reflectare și feedback de la ceilalți participanți, lucruri esențiale pentru a crea conștientizare și a avea impact. Desigur, materialele și teoria sunt trimise la sfârșitul fiecărui modul, dar cheia este practica.

Volcano® Coaching

Volcano® coaching este o abordare holistică asupra coachingului. Folosim această metaforă pentru a ne referi la sursa de energie "adormită" a potențialului neexplorat pe care îl aducem la viață prin coaching. Pentru rezultate pe termen lung, am descoperit că conștientizarea de sine este elementul cheie pentru a ajuta clienții să-și atingă obiectivele. Ancorarea obiectivelor într-o bază solidă asigură îndeplinirea lor. Toți cei peste 15 ani de experiență în coaching se regăsesc în această abordare puternică și modernă de a face coaching. Prin exerciții atent selectate vei stabili un obiectiv cunoscând adevăratul sine și valorile clientului. Prin cunoașterea darurilor și talentelor pe care le ai și prin conștientizarea viselor și viziunilor tale găsești energia și puterea; și în asta îți găsești motivația de a-ți atinge obiectivele.

Apreciere

Lucrurile pe care pui accentul se dezvolta! Acesta este un lucru care ne ghidează în calitate de coach-i și este, de asemenea, adânc înrădăcinat în modul nostru de formare și în modul în care decurg programelor noastre de coaching. Cu abordarea de coaching ai o încredere fermă în clientul tău și îi vezi potențialul. Nu ai nevoie de cineva sa îți spună ce e rău, crești atunci când cineva îți oferă feedback despre lucrurile pe care le faci bine. Ne bazăm pe ceea ce există deja și funcționează pentru că tu ai potențialul, iar răspunsul se află în tine. Ca participant la programele noastre, vei experimenta profund ce înseamnă acest lucru și cum să îl transmiți mai departe către clienții tăi și în relațiile tale personale și profesionale.

Când pot să particip?

Locație: Online pe Zoom sau Strada Horea nr.10, Cluj-Napoca

Limbă:Engleză/Română

Zile de curs: 11-12 iunie, 09.00-17.00

Preț: 450€ TVA inclus pentru persoane private, plus TVA pentru companii

Reducere pentru angajați ONG.

Testimoniale

Ulf Dofeldt
Read More
I participated in a 2 day leadership training where I learned a lot of new tools to improve my communication towards my coworkers with the purpose to develop my colleges and my organization. Thanks Coachcompanion for all new insights.

Ca bonus, CoachCompanion invita toti participantii la un "Swedish Fika" (pauza de cafea)in toate zilele de training. Fika este o traditie suedeza unica de socializare si degustare a unor delicatese nationale . De asemenea oferim tuturor participantilor un inceput de zi minunat, cu un delicios bufet de mic dejun care insoteste cafeaua de dimineata si o pauza de cafea dupa masa, unde poti gusta gustari organice. Bucura-te inca din prima zi de aceasta "Fika", in timp ce socializezi si impartasesti experientele cu ceilalti participanti. care care isi impartasesc la randul lor experientele.

cookies

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Interested in coaching?


Sign up to our newsletter
and we'll be in touch