Health Coach Romania

Vrei să lucrezi la promovarea sănătății la nivel individual, de grup și organizațional? Vrei să fii coach de sănătate sau de wellness?

Nevoia de coachi de wellness este din ce în ce mai puternică. În plus, persoanele fizice și companiile realizează beneficiile investițiilor în sănătate pentru a crește bunăstarea, dar și pentru creșterea performanței.

De fapt, munca de coach de wellness presupune susținerea și motivarea schimbărilor de sănătate și de stil de viață.

Curs Coaching Certificat ICF

Find out more about :

Structura programului

Ca parte din acest program, vei beneficia de 2 zile de training, materialele aferente cursului și îndrumare oricând participanții cer asta.

Programul este structurat ca un modul ce cuprinde 2 zile.

Participarea în acest modul se poate face dupa absolvirea cursului Professional Coach with Diploma oferit de CoachCompanion, cu 64 de ore de training și 5 ore de mentor coaching. 

Programul include:
 • 2 zile de training de la 9am la 5pm
 • Materialele de training create de CoachCompanion.
 • Îndrumare la cerere în timpul zilelor de training
 • Diplomă de participare de la CoachCompanion 

Aveți în vedere că mărimea unei grupe este de 12 participanți 

Ce o sa invat ?

Programul se focuseaza pe:

 • analiza stilului de viață
 • managementul stresului
 • antrenament mental
 • încercați HRV
 • exerciții fizice și dieting impact asupra sănătății
 • bunăstare la locul de muncă
 • identificarea câmpului dvs. profesional în sănătate
 • identificarea nișei dvs. în industrie
 • ambalaje și prețuri pentru companii
 • instrumente concrete pentru lucrul cu clienții cu obiective de sănătate
 • exemple concrete de modele pentru coaching în domeniu sănătății
 • toate materialele digital, astfel încât să le poți folosi imediat după training.

How will I learn?

What methods do you use? What approach do you have?
Învățare prin experimentare

Învățarea prin experimentare este cel mai eficient mod de a dobândi noi abilități care rămân cu tine. Vei obține instrumente concrete pe care le poți pune imediat în practică, în timp ce vei simți impactul lor asupra ta. Toate programele noastre se bazează pe acest tip de învățare: acest lucru înseamnă că rareori folosim prezentări și în zilele de curs. Învățarea se face prin multă practică și exerciții prin care participanții învață făcând, observând, experimentând, prin auto-reflectare și feedback de la ceilalți participanți, lucruri esențiale pentru a crea conștientizare și a avea impact. Desigur, materialele și teoria sunt trimise la sfârșitul fiecărui modul, dar cheia este practica.

Volcano® Coaching

Volcano® coaching este o abordare holistică asupra coachingului. Folosim această metaforă pentru a ne referi la sursa de energie "adormită" a potențialului neexplorat pe care îl aducem la viață prin coaching. Pentru rezultate pe termen lung, am descoperit că conștientizarea de sine este elementul cheie pentru a ajuta clienții să-și atingă obiectivele. Ancorarea obiectivelor într-o bază solidă asigură îndeplinirea lor. Toți cei peste 15 ani de experiență în coaching se regăsesc în această abordare puternică și modernă de a face coaching. Prin exerciții atent selectate vei stabili un obiectiv cunoscând adevăratul sine și valorile clientului. Prin cunoașterea darurilor și talentelor pe care le ai și prin conștientizarea viselor și viziunilor tale găsești energia și puterea; și în asta îți găsești motivația de a-ți atinge obiectivele.

Apreciere

Lucrurile pe care pui accentul se dezvolta! Acesta este un lucru care ne ghidează în calitate de coach-i și este, de asemenea, adânc înrădăcinat în modul nostru de formare și în modul în care decurg programelor noastre de coaching. Cu abordarea de coaching ai o încredere fermă în clientul tău și îi vezi potențialul. Nu ai nevoie de cineva sa îți spună ce e rău, crești atunci când cineva îți oferă feedback despre lucrurile pe care le faci bine. Ne bazăm pe ceea ce există deja și funcționează pentru că tu ai potențialul, iar răspunsul se află în tine. Ca participant la programele noastre, vei experimenta profund ce înseamnă acest lucru și cum să îl transmiți mai departe către clienții tăi și în relațiile tale personale și profesionale.

Când pot să particip?

LocațieOnline pe Zoom sau Strada Horea nr.10, Cluj-Napoca

Limbă:Engleză (Oferim trainingul în limba română, te contactăm imediat ce avem o grupă)

Ore de training: 18-19 November, 09.00-17.00

Price: 450€

TVA inclus pentru persone fizice, plus TVA pentru companii

Reducere pentru angajați ONG.

Ca bonus, CoachCompanion invita toti participantii la un "Swedish Fika" (pauza de cafea)in toate zilele de training. Fika este o traditie suedeza unica de socializare si degustare a unor delicatese nationale . De asemenea oferim tuturor participantilor un inceput de zi minunat, cu un delicios bufet de mic dejun care insoteste cafeaua de dimineata si o pauza de cafea dupa masa, unde poti gusta gustari organice. Bucura-te inca din prima zi de aceasta "Fika", in timp ce socializezi si impartasesti experientele cu ceilalti participanti. care care isi impartasesc la randul lor experientele.

cookies

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Interested in coaching?


Sign up to our newsletter
and we'll be in touch