Tünde Macarie

Macarie Tünde

Coach cu diploma

Echipa Noastra

Tünde este fondatoarea DigDeeper Coaching & Training cu o experiență de peste 7 ani în marketing, social media, copywriting și content writing, coaching și training pentru indivizi și echipe. Făcând ceea ce îi place - coaching și training intens în dezvoltare personală precum și coaching și training în social media – a dobândit peste 350 de ore de coaching și peste 100 de ore de training ...care tot cresc.

Obiectivul ei este să te ajute să devii cea mai bună versiune a ta!

"Sunt un Purposeful Development & Youth Coach, determinată să ajut oamenii să obțină claritate, să îți schimbe modul de gândire și să descopere cum să își mute atenția de la ce nu este posibil la ce ESTE POSIBIL. Coachingul și trainingul indivizilor și echipelor sunt două dintre lucrurile care mă pasionează cel mai mult. Consider că nimic nu îmi oferă mai multă satisfacție decât să văd cum oamenii dobândesc perspective noi, descoperă un scop și îl urmează până când își ating obiectivul, fie că e vorba de un obiectiv personal sau profesional.

Mă fascinează modul în care funcționează mintea oamenilor, cât de diferiți suntem cu toții și cât de important este să oferim libertatea necesară ca să explorăm, să învățăm și să înțelegem ceea ce ne înconjoară în propriul nostru fel. Să creez conștientizare este misiunea mea în mare parte deoarece am simțit asta pe propria mea piele. Mi-a adus echilibru în viață, mai puțin stres, mai multă acceptare, empatie față de ceilalți și față de mine. M-a încurajat de asemenea să fiu mai bună pe plan profesional. Găsesc sens în ceea ce fac atunci când oamenii îmi oferă încredere și mă invită să le fiu alături în călătoria lor.

Timp de foarte mulți ani această fascinare a luat diverse forme și căi de exprimare, dar clasa de training și spațiul din coaching sunt locurile unde văd cel mai mult că se întâmplă magia. Cea mai mică învățătură, fiecare frică care este pusă la încercare, fiecare frunte încruntată care se relaxează, fiecare zâmbet, oameni care pleacă din cameră plini de încredere în sine, asta înseamnă magie pentru mine! Reprezintă propriul meu mod de a face lumea un loc mai bun și asta include bineînțeles și locul de muncă.

Poți să te bazezi pe faptul că voi aduce idei noi în experiențel de învățare. Îmi place să explorez, să mă joc și ador natura, așadar îmi vine ușor să aduc aceste elemente în munca mea. Ceea ce vei găsi cu siguranță la mine este căldură, deschidere, joacă, calm, responsabilitate, o slăbiciune când vine vorba de punctualitate, inventivitate, creativitate și curaj. Și de asemenea un zâmbet pe buzele mele :)"

Contacteaz-o pe Tünde:

contact@coachcompanion.ro

Str. Horea 10, Cluj-Napoca

cookies

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Interested in coaching?


Sign up to our newsletter
and we'll be in touch