De ce CoachCompanion

Ca și institut de training care și-a deschis ușile în Suedia în 2005, CoachCompanion se află în acest domeniu de mai bine de 15 ani și suntem recunoscuți pentru abordarea noastră modernă și flexibilă asupra coachingului. Cu cea mai nouă locație deschisă în Cluj-Napoca, CoachCompanion este gata să creeze impact în și împrejurul Romîniei.

Programele oferite de CoachCompanion sunt create atât pentru indivizii interesați în a-și dezvolta o carieră în coaching, cât și pentru cei care vor să își dezvolte și utilizeze abilitățile de coaching în viața lor personală și profesională, pentru a-și îmbunătăți performanța și a maximiza potențialul lor și al echipelor lor.

Ce obții de la noi: 

De ce să ne alegi
pe noi

Programe de Training Acreditate ICF

Certificările sunt o excelentă măsură a valorii derivate dintr-un program de coaching. Programele noastre de coaching - coaching programs - sunt recunoscute internațional de către „International Coach Federation” (ICF), cu sediul principal în SUA. Acestea constituie o cale clară spre obținerea unor certificări recunoscute pe plan internațional. CoachCompanion este acreditată de ICF pentru a conduce examinarea orală în urma programului Approved Coach Training Program (ACTP) cu toți participanții. Începând de la prima interacțiune cu CoachCompanion și până la finalul înregistrării ACC sau PCC, te ghidăm prin întregul proces, oferindu-ți oportunități valoroase de mentor coaching și coaching în doi. Noi îți oferim condițiile de a practica abilitați de coaching într-un mediu sigur sub supravegherea experților, iar aceste certificate sunt o adiție tangibilă la portofoliul tău.

Modele patentate de Leadership si Modele de Coaching

Găsirea echilibrului perfect între leadership, management și abilitățile de coaching, pentru a stăpâni mai bine orice situație dată, este o calitate pentru orice individ cu performanțe înalte, indiferent că acesta este CEO sau doar manager de proiect. Concentrarea similară la dezvoltarea abilitaților de coaching, în așa fel încât să poți asculta, observă și apoi adaptă abordarea oricăror nevoi ale clientului individual, este crucială pentru coach-ul în training. Modelele proprii ale CoachCompanion – The PropellerTM și The VolcanoTM – sunt adaptate pentru a facilita invatarea abilitatilor atat pentru leaderi de organizatii cat si pentru cei in training spre a deveni coach-i acreditati.

O echipă de coaching recunoscută internațional

CoachCompanion este una dintre cele mai vechi si mai experimentate institutii de coaching din Suedia, cu filiale in Suedia, Finlanda, Africa de Sud si Romania. Echipa noastră de coach-i și instructori, au nu numai diverse origini internaționale dar au experiențe multiculturale bogate, ceea ce le ușurează o abordare adaptabilă din punct de vedere cultural, în implementarea modului de funcționare al CoachCompanion. Toți sunt acreditați ACC, PCC și MCC, recunoscuți internațional și sunt membrii valoroși ai comunității ICF.

cookies

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Interested in coaching?


Sign up to our newsletter
and we'll be in touch